comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Weekend på hotell i Ekerö

Bor du i Stockholmsområdet så är Ekerö en fin plats att besöka. Varför inte boka in en weekend på hotell i Ekerö? På ett hotell bor du praktiskt med allt du behöver och med en skön säng. Hotell brukar också alltid ha bra erbjudanden om aktiviteter.

Det bästa med att bo på hotell är hotellfrukosten. Att vakna upp på morgonen och bara sätta sig till bords och njuta av frukost är så mysigt. Efter frukosten så kan du ta tillfället i akt och ta en spabehandling om det erbjuds, annars ta dig ut på en aktivitet.

 

Hitta på i Ekerö

Ekerö har mycket att erbjuda dig som är på weekend på denna fina plats. Du har möjlighet att upptäcka området till fots på en av alla vandringsleder som finns runt Ekerö. Utmed vandringslederna kan du få se på gamla ekar och fina parker, eller varför inte ta ett dopp i Mälaren? Det finns flera naturreservat du kan ströva omkring i, som till exempel Eldgarnsö. Det är speciellt vackert på våren då blommorna står i blom och du kan njuta av fågelsång.

I Ekerö kan du besöka världsarvet Drottningholms slott som är väl värt ett besök för hela familjen. Du kan spatsera runt i slottsparken eller varför inte njuta av en teaterföreställning? Det finns alltid något för alla på Ekerö som under alla årstider har något kul att erbjuda. 

Under sommarhalvåret kan du ta del av alla naturområden och ett uppskattat besök är den blå lagunen. Under vinterhalvåret är det mysigt att boka in sig på en hotellvistelse och besöka ett traditionellt julbord som till exempel finns på Ekebyhovs slott. Tycker du om att upptäcka landsbygden så kan du göra det genom att besöka en av alla de gårdsbutiker som finns och passa gärna på att ta en fika i den lantliga miljön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *