comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Vacker väggdekor för hemmet

Om man har en enfärgad vägg som man vill liva upp så finns det ett enkelt sätt som man kan dekorera väggen på. Med olika figurer, bokstäver eller former kan man förändra hela rummets atmosfär. Detta på ett helt annat sätt än genom exempelvis en tavla eller inredning. 

Väggdekor är enkelt att sätta på plats, och lika enkelt att ta bort den dagen man kanske inte längre vill ha den kvar. Det är dessutom betydligt mycket billigare än att tapetsera om, måla om eller till och med många tavlor i samma storlek.

 

För barn och vuxna

Det kan vara lätt att tro att väggdekor mestadels ska finnas i barnrum. Och det stämmer att det finns massor av vackra och roliga dekorer att sätta upp där. Man kan välja vacker dekor för de minsta där deras namn finns med. När barnet blir lite större så kanske man vill ha dekor med djur eller seriefigurer istället.

 

 

För det ännu större barnet kanske det passar med dekor av en fotboll eller fotbollsspelare. Kanske hästar för ryttarinnan eller passande citat för gamern. Men det finns också vackra citat för hela familjen, för paret eller för den som behöver lite extra pepp i tillvaron. 

 

Där man önskar

Väggdekor går att sätta upp på väggar men även på andra ytor som köksluckor, garderober och till och med på brevlådan. Där kan man sätta upp passande bilder på hela familjens medlemmar samt familjens namn.

Endast fantasin sätter gränser för var och vilken väggdekor man vill använda sig av i sitt hem. Det finns något för de flesta inom väggdekor. Och det kommer hela tiden in nytt. Har man en god idé så går det också att kontakta företaget som säljer, eller tillverkar, väggdekor. Är det en bra idé som kanske många kan tycka om, så vem vet? Kanske kommer just den dekoren tillverkas?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *