comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Utforska nya vidder i pandemins skugga

Utforska nya vidder i pandemins skugga

Den pågående pandemin har verkligen ställt saker på sin spets. När det nu har visat sig att samhället är väldigt sårbart för epidemier, så som det egentligen alltid har varit, så blir vi påminda om alla tings förgänglighet. Det är obekvämt, jobbigt och alla längtar efter att saker och ting ska återgå till det normala. 
I Stockholm får myndigheterna till och med påminna folk om att det faktiskt fortfarande pågår en pandemi för att minska risken för ett uppsving i spridningen. Folk är helt enkelt trötta på läget. Detta hindrar förstås inte viruset från att ta ny fart om skyddsåtgärderna glöms bort.

Istället får vi koncentrera oss på att njuta av tillvaron som den är och bygga upp inför livet efter pandemin. När vi inte längre kan göra samma saker som tidigare så kanske vi också upptäcker nya aktiviteter. Det finns nämligen en uppsjö av saker att göra precis i ditt närområde. Saker som du kanske aldrig har tänkt på. 
Kanhända är det nu som du tar tag i det där intresset för fiske som aldrig har blivit av. Köp ett fiskespö och ge dig ut till en sjö där du kan stå och både njuta av utsikten och själva fisket. Har du fiskelyckan med dig så är det bara att vända hem, ta fram en flaska gasol och dra på grillen. 

På det sättet fick du dig lite frisk luft, blev lite bättre på att fiska och fick med dig middag hem till familjen. 
Bäst av allt så provade du på något nytt och vilken kick fick du inte av detta.

Detta är förstås bara ett av många exempel på vad man kan hitta på i dessa tider. Det behöver såklart inte ha ett dugg att göra med att fiska eller att grilla utan kan vara vad som helst.
Ett virus sätter inte stopp för fantasin. Kom ihåg det.