comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Spara tid och resurser med smidig dokumenthantering

Som företagare är det inte möjligt att komma undan dokumenthantering. Oavsett vilken kärnverksamhet företaget ägnar sig åt så krävs det att dokument hanteras tvärs över olika enheter, funktioner och processer. Med rätt system för dokumenthantering blir processen betydligt smidigare och det frigör tid som istället kan läggas på saker som för företaget framåt.

De allra flesta använder sig av digitala dokument och tjänster, vilket sparar in många timmars manuellt arbete varje vecka. Använder man sig dessutom av det smidigaste systemet så finns det ännu mer tid att spara in, och det är som de säger ”tid är pengar”. 

Ett smart och smidigt system

Med Lasernet från Tabellae blir det aldrig några problem att hitta rätt dokument så fort det behövs. Det är nämligen ett system för dokumenthantering som underlättar hela processen och gör att medarbetarna inte behöver lägga onödig tid på att hitta, hantera och kontrollera dokument. Det innebär att de istället kan fokusera på företagets kärnverksamhet. 

Lasernet är Nordens mest använda standardprogramvara för Output och används av mer än 2000 företag över hela världen. Med ett dokumenthanteringssystem från Tabellae får man ett elektroniskt system som optimerar företagets dokumenthantering. 

Tabellae levererar och implementerar dokumenthanteringssystem och dokumenthanteringsprogramvara inom Output Management (Dynamics Document Management, SAP Document Management, dokumenthantering on-premise eller i molnet), Input Management (Dokumenthanteringslösning för inkommande affärsdokument), sammanfogning av data; Lasernet One2One (Elektronisk dokumenthantering för organisationer, pensionskassor och finansiella institutioner) samt elektronisk dokumentutbyte (EDI) av affärsdokument.

Slösa inte bort tid som hade kunnat läggas på annat

Det finns aldrig en bra anledning att lägga onödigt mycket tid på arbetsuppgifter och framförallt när det handlar om sådant som inte gäller företagets kärnverksamhet, då blir det extra dumt eftersom dyrbar tid spills på något som inte genererar nya kunder eller inkomst till företaget. Med ett bra system för dokumenthantering undviker man att företagets resurser läggs på något som kräver onödigt mycket tid när det finns en lösning som ger samma resultat, fast mycket effektivare. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *