comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Rejäl avloppsrensning med stamspolning

Behöver du rensa dina tilltäppta avloppsrör i huset, ska du ringa en rörinspektör som kollar upp ledningarna, filmar dem inuti och ger ett utlåtande om deras skick. En rörmokarfirma har med sig all nödvändig utrustning, och de kan rensa rören på ett professionellt sätt. Hjälper inte vaskrensaren gör man stamspolning med tryck och hetvatten.

En stamspolning värmer upp intorkat fett och löser det, och med högtryck får man bort hårbollar och annat som har fastnat i rören. Rörledningarna behöver ses över då och då. I ett hyreshus händer det mycket under årens lopp, och mycket spolas ner i avloppet som egentligen borde kastas i avfallshinken.

 

Rätta till funktionsfel

Kanske är rören bra men det har hänt något på vägen. De kan ha flyttat på sig lite, en rörböj är tilltäppt eller så har det växt in rötter i avloppsnätet. Felkonstruktioner kan ju också ställa till det. Allt syns med filmningen, och man kan få fram en ritning på hur rören är dragna.

Kanske har någon ändrat en rördragning så att originalritningen är felaktig, men det syns i så fall när man filmar. Kameran skickar information vidare elektroniskt, och rörinspektören kan säga vad som borde åtgärdas.

 

 

Det kan vara småsaker eller stora fel

Det är lite som lotteri när man ska göra rörinspektion och stamspolning. Kanske är felet mycket litet och snabbt åtgärdat. Kanske behöver man göra ett stambyte och byta ut alla rören eller några stycken. Det är bra att få veta läget, för då kan man fatta ett beslut.

Stambyte är något man drar sig för, eftersom det innebär massor av merjobb i fastigheten när golv och väggar bryts upp. Har man tur klarar man sig med en skonsam, miljövänlig och nyttig stamspolning med hetvatten och högtryck. Ring rörmokaren snarast, så får du veta vilka alternativ som finns. Länktips: https://www.stamspolningar.nu/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *