comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Rätt mäklare i Linköping

Rätt mäklare kan göra att man får råd med drömboende och därför ska man välja mäklare med omsorg. Hur bostaden presenteras av mäklarfirman har också ofta stor betydelse och i många fall kan bra styling och vackra bilder vara helt avgörande om det över huvud taget ska komma någon på visningen. Att studera bostadsannonser och jämföra hur olika mäklare presenterar sina objekt kan därför vara en bra vägledning. 

Men en mäklare ska också kunna vägleda och ge användbara råd för en bra bostadsförsäljning, särskilt när budgivningen kommer igång och senare vid kontraktsskrivning. Riktigt proffsiga och erfarna mäklare har också ett stort kontaktnät med potentiella köpare vilket kan underlätta. Men det är ändå jätteviktigt att mäklaren beter sig professionellt på visningen mot alla. Att därför själv gå på visningar för att studera hur olika mäklare arbetar kan vara ett bra sätt att hitta rätt mäklare på. 

 

 

Ofta bra med en mäklare som har lokalkännedom

Många gånger kan det löna sig att anlita en mäklare med bra lokalkännedom och som väl känner till området där den aktuella bostaden som ska säljas ligger. Då kan spekulanter få svar på viktiga frågor om skolor, vårdinrättningar, mataffärer, restauranger, fritidsaktiviteter i området och annat viktigt. En mäklare som kan sitt område uppfattas ofta som mer seriös vilket inte sällan leder till ett högre försäljningspris. 

Vill man anlita en mäklare i Linköping gäller det att också ta reda på vad som ingår i mäklararvodet och hur bostaden kommer att marknadsföras. Det är alltid bra att få bostaden värderad av mer än en mäklare. Men när det gäller att välja rätt mäklare kan det vara bra att gå på magkänslan och välja den som man känner mest förtroende för. Innan mäklaruppdraget drar igång är det också viktigt att man skriver ett ordentligt kontrakt med en mäklare man har valt att samarbeta med.