comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Ordning och reda

Ordning och reda

Att ha rent och snyggt omkring sig är inte bara trevligt utan även viktigt ur många andra aspekter. Det sparar tid genom att det är lättare att hitta det man söker, det ger inte onödigt slitage och skada på bohaget och det underlättar ur hälsoaspekter. Städbolag i Malmö, och på andra orter i landet, vet hur man rengör ett hem snabbt, enkelt och så att varenda vrå blir ren och fräsch.

 

Experter på städning

Städbolag är experter på det de gör och är inte bara snabba och duktiga. Det krävs expertis för att veta hur man bäst rengör olika ytor och vilka medel man ska och absolut inte ska använda i processen. Fel medel kan inte bara innebära att det blir en lång och svårare rengöring. Nej, fel medel kan till och med åsamka skada på den ytan som ska rengöras. Och har man otur så blir det en skada som inte går att reparera igen. På grund av det så är städbolag mycket noga med vilka man anställer. Och de första gångerna personal åker ut till kunder så brukar någon av de längre anställda, eller ägaren, följa med för att se att allt går rätt till.

 

 

Genomgång med kunden

Innan man tar ett uppdrag så brukar man noga gå igenom tillsammans med kunden, vad som ska rengöras och hur det ska utföras. Det kan finnas problemområden som kunden inte ens visste kunde rengöras, men där städbolaget har sina medel och knep. Man bestämmer vid mötet detaljerat när respektive rengöring ska ske. Redan då kan man även lägga in om det är något som kanske ska rengöras med en tätare eller glesare frekvens, som exempelvis fönsterputsning eller rengöring av ugn. På det första mötet kommer man även överens om nycklar eventuellt ska läggas ut i förväg, för städbolaget att själva ta fram.