comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Mysig konferens

En konferens öppnar ofta dörrar för nya möjligheter. Antingen ska man träffa nya ansikten eller mötas inom företaget för att skapa nya idéer. Som arrangör är det därför viktigt att man hittar en konferenslokal som känns inbjudande och skapar tillfälle för kreativa möten. En konferenslokal ska också vara enkel att ta sig till. I vissa fall kommer det deltagare från olika håll i landet som både åker tåg, buss och flyger och då är det viktigt att det är enkelt att ta sig till lokalen så att detta inte blir ett hinder.

När man ska boka en konferens underlättar det också mycket om det finns en restaurang i anslutning till lokalen så man enkelt kan gå för att fika eller äta lunch tillsammans. Om man behöver springa ut på stan för att äta går det oftast mycket tid till det samtidigt som man också blir mer utspridda.

Om du ska anordna en konferens i Malmö finns ett moderna och bekväma konferenslokaler på Folk Mat & Möten. De har inbjudande lokaler i flera storlekar, vilket gör att såväl en grupp på tio personer kan hitta en passande lokal likaväl som de som är två hundra stycken. 

Här finns också en restaurang med stjärnkocken Tittit Qvarnström, som använder ekologiska och närproducerade råvaror. Här förnyas menyn och rätterna ofta då man gärna lagar mat efter säsong. Här finns också ett eget bageri som gör att man som besökare kan njuta av färska frukostfrallor eller ett gott bröd av surdeg till eftermiddagsfikat. 

Att maten är bra under en konferens är lika viktigt som att lokalerna är bekväma. Om man bjudit in deltagare till en konferens vill man gärna kunna avnjuta en god lunch tillsammans. Om man vill fortsätta dagen lite längre kan man alltid avsluta konferensdagen med en middag tillsammans, det brukar både vara trevligt och uppskattat av deltagarna. Kika in till dem nästa gång du ska boka en konferens, https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/ 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *