comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Med Rubiks kub kan du slippa tråkiga stunder

Det är inte ovanligt att känna ett behov för lättsam underhållning under en dag. Långsamma stunder uppstår ofta vid pendlingsresor till och från jobb eller skola, väntetider inför ett möte eller ett vårdbesök och det kan även finnas behov att förströ tid andra stunder under dagen. Ett väldigt bra verktyg till det är en Rubiks kub eller en variant av det klassiska 3D-pusslet.

Ett brett sortiment av 3D-pussel

Hos mastercubestore.se finns Europas största utbud av Rubiks kuber på en och samma sida. Där finns Rubiks kuber från storlek 2×2 ända upp till 17×17 samt varianter på den med andra former. Förutom det breda utbudet av Rubiks kuber finns även allt du kan tänkas behöva till 3D-pusslen.

Användbara tillbehör till din kub

Till exempel är det bra att ha smörjmedel som gör att kuben kan vridas smidigt. Det finns även kubhållare som du kan placera din kub i då den inte används samt tidtagare för att kunna träna på ett proffsigt sätt inför tävlingar eller för att helt enkelt utmana dig själv.  Det kan även vara bra med speciella tärningsväskor för trygg förvaring av kuben samt klistermärken om original märkena börjar släppa från kuben på grund av frekvent användning.

IQ-utmaningar i andra former

Det finns även träpussel, metallpussel, Fidget Spinners, Speedstacks samt flera paketerbjudanden till bra pris hos MasterCubeStore. Ibland kan det också behövas lite hjälp på vägen för att lyckas lösa en Rubiks kub, därför kan du hitta en lösning för nybörjare på MasterCubeStores hemsida.

Rubiks kub har vissa fördelar gentemot smartphones

Med ett 3D-pussel behöver du inte oroa dig för långsamma stunder utan någonting att göra. De har dessutom en fördel gentemot en smartphones som de allra flesta använder för att få tiden att gå, det är att ett 3D-pussel inte behöver batteri för att fungera och är dessutom inte ansträngande för ögonen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *