comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Magasinering när man har ont om platsv

Magasinering när man har ont om platsv

Ibland har man ont om plats och kan behöva magasinera. Det kan vara vid en flytt eller för att underlätta vid renovering och utbyggnad. Loppisfynden som man samlat på sig och som en dag ska stå i den där sommarstugan som man drömmer om tar allt större plats. Eller så vill man bara bli av med däcken till bilen som väntar på nästa säsong. Kanske ska man resa utomlands en längre tid eller så studerar man vid universitetet och vill slippa flytta hem sina saker i slutet av en terminen och väljer då t ex magasinering i Uppsala eller i närheten av något annat universitet.

 

 

Ett magasin med värme och larm 

 

Det kan alltså vara allt möjligt som behöver magasineras. Allt från bohag till stora föremål som inte får plats i hemmet. Magasinering kan ske under kortare eller längre tid. Viktigt att tänka på då är att magasinet har värme, är larmat samt försäkrat. Man är ju rädd om sina saker och vill ha dem kvar. Det är ju därför som man väljer att magasinera dem och inte gör sig av med dem. En annan sak att tänka på är om magasinet är lättillgängligt så att man enkelt kan hämta ut eller fylla på med saker.

 

Få hjälp med packning eller återvinning 

 

Viktigt är också att man packar och emballerar sina saker väl. Ibland kan det vara skönt att få hjälp och man behöver inte oroa sig över att något går sönder. Ibland glömmer man bort vad man har arkiverat och kanske känns det inte så viktigt längre. Då finns det företag som kan hjälpa till med avveckling. Sakerna sorteras och återvinns. Kanske skänks möbler som inte har ett andrahandsvärde bort, andra säljs. Det är både en ekonomisk och miljövänlig vinst. Ett exempel på företag som tillhandahåller denna tjänst är https://www.flyttharry.se/.