comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Kommer vintern tillbaka gäller det att se upp

Då ser det ut som om att vintern är över för denna gång i många delar av Sverige. Den kom och gick, med andra ord. Trist för oss som verkligen inte tycker att årstiden inte är komplett utan ett långvarigt vitt snötäcke. För det är trots allt något speciellt med alla de aktiviteter som snön möjliggör.

För att inte tala om ljuset som den för med sig. Detta mörka halvår tenderar att vara väldigt dystert utan snö som reflekterar ljus och lättar upp tillvaron.

Försiktigt i halkan

Å andra sidan så minskar halkrisken nu. För hur många är det inte som brukar trippa omkring bland fårorna av is som uppstår på gatorna efter att det har blivit varmare för att sedan frysa till igen. Alltid ser man någon som går omkring med gipsat ben och kryckor efter att ha haft otur i vintervädret.

Sedan finns det förstås de som har skador som inte syns. Till exempel när man har halkat och slagit ut en tandflisa. Som tur är så finns det alltid hjälp att få genom https://www.tandlakarekista.se/.

Det kan förstås börja frysa på igen, så man får vara på sin vakt även under den kommande perioden. Det är inte alltid vintern försvinner i och med att februari tar slut. Även mars har sina tillfällen då vädret kan vända och kylan dyker upp igen.

Å andra sidan så blir det ju trevligt att plocka fram pulkan för en ny tur i backarna.

Sedan är det inte så lång tid kvar till att våren till sist kommer och knackar på dörren. Även om vädret kan svänga en del under april månad så brukar man i varje fall få en föraning om vad som komma skall. Det ska trots allt bli härligt att kunna glida omkring i t-shirt och känna solens varma strålar mot huden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *