comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Homogenisera din blandning

Homogenisera din blandning

Kemister kan ibland ha behov av att homogenisera en vätska. Det betyder att blanda ihop den och finfördela beståndsdelarna till en enhetlig, homogenisk, lösning. När man hör ordet, tänker man främst på mjölk. Vi ser ju mjölken som slät, utan gräddklumpar. Den är homogeniserad när vi köper den i affären. Man kan också homogenisera celler eller växtvävnad. För användning i laboratorier kan man vilja köpa en handhållen, ergonomisk homogenisator. Man kan använda den för olika arbetsuppgifter förutom homogenisering, till exempel emulgering, suspendering, extraktioner och cellfraktionering.

 

Utbildning och stort urval

Det finns särskilda hemsidor för sådana produkter som används i laboratorier. Där kan man också välja mellan många likartade produkter. De har lite skiftande prestanda och kommer från olika leverantörer. På en sådan sida är det lätt att få en överblick över urvalet på marknaden, och det är enklare att bestämma sig för vilket fabrikat man vill ha. När det gäller homogenisatorn finns det mycket bra upplysningar, och man kan välja utrustning för olika volymområden. Homogenisator kan man få i flera utföranden. Det finns också sådana för engångsbruk. Men inte nog med det. Hemsidan erbjuder också utbildning och massor av information för laboratoriefolk.

 

 

Lätt att handla online

Behöver man olika sorters utrustning, underlättar det mycket att kunna gå in på en sida och beställa det mesta online. Där finns tydliga specifikationer och tips från proffs. Kundkretsen är också proffs, så informationen håller precis som förväntat en hög standard. Därför är det enkelt att fatta sina beslut och göra en beställning, Det bästa är att man inte själv behöver leta runt bland en mängd leverantörer eller försöka hitta ett företag som har det man önskar. Urvalet på en proffsig sida är mycket stort, och man kan välja fritt ur ett varierat sortiment. En sådan sida är avsedd att vara till hjälp och ge support i det dagliga arbetet.