comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Hemmakontorets effekt kan mätas genom vagexperten.se

Det var nog många nyårslöften gällande hälsan som antingen förstärktes eller försvagades under den gångna våren. När Covid-pandemin ledde till att flera av oss blev permitterade eller började arbeta på distans så fick vi plötsligt det lättare att leva både mer hälsosamt och mer ohälsosamt. 

Hemmakontorets påverkan på vår vikt

För i en handvändning blev det mer eget ansvar när det gällde hur mycket man rörde på sig samt vad och hur mycket man åt. För vissa är säkert hemmamiljön en fälla för att helt enkelt gå omkring och småäta lite. Plötsligt står man där på vågen från vagexperten.se och inser att siffrorna inte riktigt känns lika bra som förra gången man vägde sig.
För andra öppnar distansarbete upp för möjligheten till att komma ut och röra på sig oftare än när man sitter och jobbar på kontoret. Det blir helt enkelt enklare, Ibland av den simpla anledningen att man inte har någon som hela tiden håller koll på att man arbetar.

Många har nämligen upptäckt att det faktiskt går att gå mer gjort när man jobbar hemifrån. Man blir helt enkelt effektivare när man inte har lika många möten eller tiden tas upp av en massa småprat. Visst kan det vara trist att inte ha några kollegor att surra med då och då, ibland kan det ju faktiskt vara kamratandan som gör jobbet till något roligt.

Nu verkar det ju som att Sverige verkligen har tagit sig igenom virustunneln. Vardagen kommer återigen att skifta tillbaka mot ett tillstånd som mer och mer påminner om livet före pandemin. Samtidigt så har många förändringar skett, där möjligheten till hemarbete på många håll säkerligen kommer att bli permanent – i varje fall till någon utsträckning.
På så sätt kan man säga att pandemin påskyndade en evolution som väl har varit på tapeten ganska länge nu i och med tekniken. Vad mer som kommer att födas ur denna nya tillvaro återstår att se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *