comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Flyttfirma i Stockholm

För att flytten inte ska bli ett enda långt stressmoment gäller det att planera och organisera ordentligt, men även att börja i god tid. Bäst blir det om man först rensar ut sådant som inte längre används. Men man ska helst också använda sig av riktiga flyttkartonger i så stor utsträckning som det går. 

Mattor, kuddar, gardiner och andra mjuka saker kan med fördel packas i vanliga sopsäckar. Tavlor och ömtåliga möbler bör viras in i bubbelplast för att inte skadas under transport. Tycker man att det är krångligt att packa eller om man inte har tid kan de flesta flyttfirmor även hjälpa till med det mot en extra kostnad. Idag är det också många flyttfirmor i Stockholm som erbjuder flyttstädning och magasinering, något som kan underlätta mycket.

 

 

Vad kostar det att anlita en flyttfirma? 

Hur mycket det kostar beror på hur mycket man vill ha hjälp med, hur stort bohaget är, och hur långt man ska flytta. I Stockholm där utbudet av olika flyttfirmor är stort är även konkurrensen stor. Vilket fått till följd att man många gånger har god chans att få flytthjälp till ett väldigt bra pris. Men man bör ändå inte betala för lite eftersom ett väldigt lågt pris kan ses som en varning på att företaget inte är seriöst. 

En riktig flyttfirma har ordentlig försäkring som täcker eventuella skador, och de betalar sina anställda rättvisa löner. Sådant kostar så klart. Att anlita en seriös flyttfirma i Stockholm behöver ändå inte bli särskilt kostsamt tack vare rut-avdraget. 

Bästa sättet att få tag i en bra flyttfirma är genom rekommendationer från vänner och familj. Men man kan även be om referenser i samband med att man tar in offerter från några olika flyttfirmor. Det är viktigt att man också skriver ett ordentligt avtal med den flyttfirma man har valt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *