comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Få leendet du alltid önskat med rätt tandvård

Om man vill ha ett vackert och vitt leende så är det viktigt att ta hand om sina tänder. Vissa har det dock svårare än andra att hålla sina tänder hela då de rent genetiskt verkar ha dåligt anlag för starka tänder, det är heller inte helt ovanligt att personer råkar ut för olyckor där tänder slås ut eller skadas, vilket också påverkar utseendet. Oavsett vad man har för anlag och hur tänderna ser ut så kan man få ett strålande leende med hjälp av god munhälsa och estetisk tandvård.

Sköt om tänderna

Det är viktigt att sköta sin munhygien framförallt för hälsans skull men även om man vill ha ett strålande leende. Tandborstning bör ske två gånger om dagen (morgon och kväll), för bästa resultat bör man även komplettera med tandtråd och munskölj som innehåller fluor. Sockrig och syrlig mat, dryck och snacks har en negativ påverkan på tänderna och intaget bör därför minimeras. Utöver rutinerna man har hemma så bör man även besöka en tandläkare eller tandhygienist med jämna mellanrum för att säkerställa en god tandhälsa.

Rätta till det du inte trivs med

För många definieras ett vackert leende av en kritvit och rak tandrad. Det kan såklart vara olika vad man tycker, men om målet är att få vitare tänder eller till exempel åtgärda en utslagen tand så finns det hjälp att få. Med estetisk tandvård kan man bleka tänderna och även rätta till tandraden genom exempelvis estetisk rekonstruktion med porslin. Fredrik Edfelt är tandläkare i Östermalm och besitter bred kunskap om estetisk tandvård. Genom utbildningar i USA och Tyskland har Fredrik fördjupat sig inom området och ägnar sig åt den senaste tekniken samt har gott samarbete med tandtekniker, vilket är det optimala upplägget för perfekt resultat. 

Våga ta steget och få leendet du alltid önskat med hjälp av estetisk tandvård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *