comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

En taxi till stillheten utanför Helsingborg

Det finns så otroligt mycket information att ta del av idag. Vi kommer förstås aldrig att kunna insupa allt, även om vi verkar göra vårt bästa för att vara uppkopplade hela tiden. Känner du dig också trött i huvudet redan innan dagen har börjat och du sätter dig på Taxi Helsingborg för att ta dig till jobbet? Det gäller helt enkelt att skala ned och låta hjärnan vila.

En tur i natur

Ta en promenad i skogen minst en dag i veckan. Sätt dig ned på en stubbe och låt tankarna bara ebba ut. Det går ju faktiskt att ta en taxi ut hit om du vill. För ibland är det skönt att bara vara någonstans där du inte längre hör ljudet av trafiken och bilarna som åker förbi. Det är ett mänskligt behov att bara spendera tid bland knastrande barr på marken och löv som faller när höstens hand sveper genom trädkronorna.

Kanske har vi kommit ifrån detta alltför mycket under det senaste decenniet. Nu är inte mobiltelefoner av ondo per definition, men vi tenderar att ha svårt att hantera dessa maskiner med moderation. Det blir gärna för mycket och för ofta av sittandet framför skärmen. Istället behöver vi som sagt finna platser där vi inte alls är uppkopplade, oavsett om det är i skogen eller i någon park.

Saken är nämligen den att vi mår allt sämre psykiskt, speciellt under rådande tider. Kanske har till slut livets höga tempo kommit ifatt oss? Kanske finns det negativa sidor till all den bekvämlighet som civilisationen erbjuder? 
Nu är det upp till oss att hitta en tillvaro där vi har ett mer balanserat liv. Låt oss se detta som ett kall till ett spännande äventyr där vi blickar bakåt i tiden för att lära oss det bästa av våra förfäders kunskap. Sedan kombinerar vi detta med det bästa av idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *