comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Det bästa för husdjuren från en djuraffär i Stockholm

Det finns väl nästan inget mysigare än att klappa en katt, höra hur den spinner, känner hur den trampar lite lätt med tassarna och man känner hur lätt det är att koppla av. För det verkar inte finnas några som kan konsten att njuta som katterna? Och vi människor mår också för det mesta bara bra med en katt i vår närhet. Ja, med undantag för allergiker då. Men det finns kattraser som passar allergiker också, som tur är. 

Mindre roligt är väl dock när katten får vassa klor och man råkar komma i vägen för dessa. Men lugn, du behöver bara boka tid för kloklipp hos en djuraffär i Stockholm, och det är inte heller svårt att sköta det själv. Se till att du har rätt saker hemma som gör att du kan sköta om din katt på bästa sätt.

 

Sköt om klor och päls

Genom att göra ett besök på en djuraffär i Stockholm, antingen direkt i någon butik eller på webbshopen, så ser man till att skaffa allt som behövs för att ge sin katt den bästa omsorg den behöver. Även om katter är självständiga individer som gärna själva sätter tonen på hur de ska leva livet, så vill du som kattägare ta hand om din älskade kisse och ge den hjälp på traven. 

Med en klosax kan du hålla efter klöset på kissen. Ett klösträd är också bra om katten är mycket inomhus, för då behöver den inte använda soffan som klösbräda. Kattens fina päls behöver även den borstas och skötas om, så köp även en skön borste. Kissen kommer att tacka dig med ett välbehagligt spinnande. 

 

 

Leksaker och trivsel för husdjuren

Leksaker och stimulans vill de flesta djur ha. Det finns mycket att välja på om du besöker en djuraffär i Stockholm. Till katten finns det allt ifrån bollar, pipande möss, laserpekare och knasiga tygleksaker. Även hundar behöver olika stimulerande saker som bollar, pipleksaker och dragkampsleksaker. 

De mindre husdjuren behöver andra tillbehör för att de ska trivas. Reptilerna kanske får en grotta att gömma sig i. Kaninerna och kompisarna i gnagarsläkten får tunnlar att springa i och broar att skutta över, och förstås även sköna saker att gnaga på. 

Fåglarna får repstegar och gungor att klättra i. Det mesta går att köpa på ett och samma ställe, vilket är praktiskt. Glöm inte heller att be den proffsiga personalen om deras förstklassiga råd om vilket foder som djuret behöver. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *