comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

De grova och riktigt snygga jobben

Känner du någon som är riktigt skicklig på plåt- och metallbearbetning? Tänk så otroligt mycket läckert du kan skapa om du har den kunskapen och tillgång till de maskinerna. Låt fantasin flöda. Med hjälp av plåtbearbetning kan du köpa en större mängd plåt och skapa olika dekorationer. Låt säga att du skapar skyltar för hus, som exempelvis namnskyltar och husnummer. Eller kanske skapar du riktigt snygga inredningsdetaljer – säg en rostig plåt som du låter perforera och sätta belysning bakom. Väldigt mycket går att skapa i plåt, men maskinerna och den kraft som krävs för att bocka eller perforera en sådan är kraftfull.

 

Att beställa ett arbete i plåt

Kanske försöker vi inte ens när vi får en ide. Många tänker säkert att nä det går inte eller jag kan inte. Gör inte det nästa gång! När du får en ide, ta kontakt med en firma som är experter på t.ex. plåtbearbetning i Stockholm och be om ett kostnadsförslag. Troligen är det varken så svårt eller dyrt som du befarar. Och tänk så mäktigt att ha en inredningsdetalj som du själv skapat. Låt säga att du designar ett helt eget barskåp i plåt. Låt firman bocka till det och vips har du en helt unik pjäs till ditt vardagsrum

 

Vad mer kan du uppfinna?

Förutom att du uppfinner eller designar ditt eget barskåp, vad mer kommer du på? Vem vet, kanske kan du göra business på att skapa fler? Som vanligt är ju alltid styckpriset högre än om du gör en beställning av en hel serie vitrinskåp. Dessutom är det alltid snyggt att skapa serier av inredning som går att köpa och matcha som man själv vill. Vad sägs om ljuslampetter eller kanske dekorationer för väggen som du belyser bakifrån. Skapa silhuetter av personer du känner eller kanske av ett fordon eller en stad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *