comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Arbeta som testledare

Arbeta som testledare

Det finns många människor som kände att skolan inte var något för dem. Att själv inte få välja vad man ville lära sig, att vara låst till att vara där varje dag under dagarna och att alltid vara överhopad med läxor utan att få känna sig helt ledig. Många av dem kunde istället komma till sin rätt så fort de fick komma ut i arbetslivet istället. För alla passar det inte att fortsätta på högskola eller universitet efter studenten och därför är det tur att det inte heller alltid är ett krav på många arbetsplatser. Hos Schenker finns det gott om tjänster som inte kräver någon universitetsutbildning utan istället går på personlig lämplighet och andra kunskaper som man har. Läs mer om tjänster hos Schenker här: 

https://billigtpaket.se/schenker

Många skickar paket med schenker privpak varje dag, året om vilket bidrar till att det alltid finns extremt mycket att göra hos Schenker. Den som har en fallenhet för logisitik och datorer skulle passa som testledare. Det är en tjänst som inte kräver universitetsutbildning utan främst erfarenhet och personliga egenskaper som passar för yrket. En förutsättning för att man ska kunna arbeta som testledare hos Schenker är att man är behärskar både engelska och svenska väl, är van vid begreppet C# och är van att arbeta i en Microsoft-miljö. Att kunna mycket om EDI och andra integrationer är också meriterande.

En testledares främsta uppgifter är att kvalitetstesta Schenkers transportsystem och komma med integrationslösningar som möter behovet av den globala expansionen i företaget. Att arbeta som testledare innebär att man får ett intellektuellt stimulerande och utmanande arbete med varierande och omväxlande arbetsuppgifter varje dag. Man ansvarar för att utveckla testprocessen från enhetstester till funktionella tester och jobbar tätt i grupp med de andra i utvecklingsteamet. Samtidigt bör man klara av att arbeta självständigt och alltid sträva efter att fortsätta med sin egen personliga utveckling.