comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Använd dig av ett modulhus för tillfälligt boende

Ibland händer det att du som fastighetsägare behöver göra en större renovering av din fastighet. Det kan vara att den behöver uppdateras eller att något har hänt som gör att du behöver en sanering eller liknande. För att göra sådana åtgärder krävs det ofta att lägenheterna är tomma på såväl inventarier som boende. 

Men vart ska du göra av alla dina boende under tiden som åtgärderna pågår? I vissa fall kan det röra sig om några veckor. Men i vissa fall kan det ta månader och upp till ett halvår eller mer.  

Med alla funktioner

Ett modulhus kan du planera precis hur du själv vill. Modulerna i sig brukar hålla vissa standardmått, men de kommer med olika planlösningar och inredning. Du kan lätt pussla ihop dem som ettor, tvåor, treor eller mer. Det gör att du har en flexibilitet att skapa ett tillfälligt boende där du kan pussla ihop en fastighet som är exakt som den du redan har. Det gör det också mycket lättare för de boende att trivas och kunna få en vettig lösning under den tid de är där. När du sedan är färdig och dina boende kan flytta tillbaka så plockas bara modulerna isär igen och åker i väg på nya uppdrag.  

Längre tids boende

Modulhus är en möjlighet till boende under kortare eller längre tid. Det finns exempelvis studentboenden där man etablerat moduler som står kvar under många år. Men vanligtvis är det en lösning som man hyr och som man väljer när ett behov uppstår. Det du ska tänka på är att även om du endast placerar modulerna under en kortare tid så måste du kontakta bygglovsenheten för information och eventuell ansökan. Det spelar ingen roll att lösningen är tillfällig i detta fall. Så kontrollera vad som gäller innan du hyr in dina egna modulhus. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *