comedycentrallive.se

Läs mer om det senaste från svenska företag

Ansiktsmask för strålande hy

Att använda ansiktsmask med jämna mellanrum gör hyn i ansiktet både renare och vackrare. Det finns ett brett utbud av ansiktsmasker för alla hudtyper och besvär. Genom att lägga en ansiktsmask får man rent huden på djupet samtidigt som den ger ett vackert lyster i ansiktet. 

För festkvällen 

Inför en festkväll gör man ofta många saker för att känna sig extra fin. Man köper gärna en ny fest outfit, fixar håret och sminkar sig lite extra. Genom att lägga en ansiktsmask skapar man en god grund för att sminket ska sitta bättre samt att man får ett naturligt lyster som gör att man ser vackrare och piggare ut.

Efter festen

Har man haft en tid med mycket skoj där man rört sig ute sena nätter, eller om man helt enkelt har haft en slitsam period på jobbet så kan en djuprengörande ansiktsmask få en att känna sig både fräschare och piggare. En lermask eller Peel-Off Mask gör rent på djupet och tar bort orenheter på ett mycket effektivt sätt. Det blir som en nystart för hyn och man är redo att ta sig an nya utmaningar eller festligheter.

Återfukta dagligen

Både huden i ansiktet och på kroppen mår bra att bli återfuktad dagligen. Genom att smörja in sig med fuktgivande krämer får man en jämn och len hud. För tillfällen då man behöver lite extra så finns det massor av masker som kan ge huden en rejäl fukt boost. Många masker har utöver att de ger fukt även andra positiva effekter, som till exempel att de minimerar fina linjer, finnar eller porer. 

Om man är i behov av en ny ansiktsmask eller för den delen någon annan hudvårdsprodukt så kan man gå in på Sephora.se. De har ett brett utbud av högkvalitativa produkter som har med hudvård, hårvård och skönhet att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *